Radio Shkelzeni, magjik e zë i bukur,

zbret krenar nga bjeshka e Shkëlzenit, bashkëatdhetarët i bashkon, kudo që jetojnë.

Nuk ja ndal udhëtimin, as vitet as shekujt,

Qëndron e fortë mbi krah shqiponjë!

Një fytyr e cila rrezaton mirësi, Sjellë gjithmonë dashuri, lumturi,

dhe mrekulli.

 - Radio Shkelzeni

  • Facebook
RADIOSHKELZENI
RADIO  SHKELZENI
+46734977909 & +46735629743

REKLAMO BIZNESIN

RADIO SHKELZENI
Studio Nr 1: Drejtues, Agim & Virgjina Zeka, Suedi

Agim & Vigjina Zeka janë krijuesit dhe drejtues të Radio Shkelzenit

Një fytyr e cila rrezaton mirësi,

Sjellë gjithmonë dashuri, lumturi,

dhe mrekulli.

 - Radio Shkelzeni

Studio Nr 2:  Kryeredaktore, Shqiponja Panaoti, Korce

Shqiponja Panajoti eshte kryeredaktore dhe moderatore e Radio Shkelzenit.

Webmaster: Erald Rexho

Erald Rexho është dizajner dhe webmaster i Radio Shkelzenit. 

NA NDIQNI NE FACEBOOK

© 2020  RADIO SHKELZENI